Notícies‎ > ‎

Khanhiwara nacional Llobatons

22 d’abr. 2013, 13:05 publicada per Usuari desconegut
El cap de setmana 19-21 d'abril vaig tenir el seu lloc el Khanhiwara nacional a Espanya.

L'edició de 2013 serà recordada per molt temps perquè ha estat molt bo. El temps que va acompanyar els participants permetre als nens i nenes de gaudir de 15 llocs distribuïts per Requena passant proves basats en els contes dels germans Grimm, des de la Blancaneus en Patufet, passant per Hansel i Gretel, Ventafocs, Caputxeta Vermella, Rapunzel o la Donzella sense Mans.

Els llops i els caps no només han gaudit de la vila sinó de la calor i l'acollida de la gent, que animaven els petits al llarg del joc i que s'acostaven a interessar-se per les proves.
Tot viscut en un clima d'autèntica germanor llobaton i escolta, no ha fallat cap grup i tots han pogut gaudir de la companyia de tots.
 
El mateix cap de setmana alguns caps i assistents de la branca verda han pogut trobarse a Requena (València) per intercanviar idees, aprendre noves eines per als campaments, perfeccionar coneixements tècnics en l'exploració, rebre informació sobre el pròxim Eurojam 2014 i gaudir d'una convivència a l'estil scout / guia.

ą
Usuari desconegut,
22 d’abr. 2013, 13:05
Comments