Notícies

Ruta El Paular 2013

14 de maig 2013, 14:43 publicada per Usuari desconegut

Aquest 9-10 de març varem participar a la ruta del Paular (Madrid) la Janine va tenir un protagonisme especial que ens comenta en les següents ratlles.
 

Per mi, la Ruta enguany ha estat inoblidable!. El fet de coincidir amb altres Guies i Scouts que al llarg dels anys s'han convertit en veritables germans, el caminar amb el meu foc i la meva padrina, el poder gaudir d'un paisatge extraordinari (i nevat), el poder comptar amb la presència d'un sacerdot durant tota la Ruta, l'adoració del Santíssim ... són innombrables els esdeveniments que he pogut viure durant aquesta Ruta! Però el més significatiu per a mi ha estat el poder realitzar el meu compromís Guia Major al mateix lloc on fa 5 anys vaig pronunciar la meva promesa. Aquest pas tan important i meditat que marca el començament d'un camí en el qual em comprometo a "fer sempre el millor i  donar el millor de mi mateixa en el servei de Déu i dels altres cada dia".


Janine Claro-Cramer, RS

Guias/Scouts - Sortida de Promoció

14 de maig 2013, 14:39 publicada per Usuari desconegut

Varies noies de Lleida ens van acompanyar aquest cap de setmana del 5 maig en una jornada de promoció, van participar guies de Lleida, Igualada i Barcelona. Els Scouts també van fer la seva sortida a Santa Candia Orpi.

Khanhiwara nacional Llobatons

22 d’abr. 2013, 13:05 publicada per Usuari desconegut

El cap de setmana 19-21 d'abril vaig tenir el seu lloc el Khanhiwara nacional a Espanya.

L'edició de 2013 serà recordada per molt temps perquè ha estat molt bo. El temps que va acompanyar els participants permetre als nens i nenes de gaudir de 15 llocs distribuïts per Requena passant proves basats en els contes dels germans Grimm, des de la Blancaneus en Patufet, passant per Hansel i Gretel, Ventafocs, Caputxeta Vermella, Rapunzel o la Donzella sense Mans.

Els llops i els caps no només han gaudit de la vila sinó de la calor i l'acollida de la gent, que animaven els petits al llarg del joc i que s'acostaven a interessar-se per les proves.
Tot viscut en un clima d'autèntica germanor llobaton i escolta, no ha fallat cap grup i tots han pogut gaudir de la companyia de tots.
 
El mateix cap de setmana alguns caps i assistents de la branca verda han pogut trobarse a Requena (València) per intercanviar idees, aprendre noves eines per als campaments, perfeccionar coneixements tècnics en l'exploració, rebre informació sobre el pròxim Eurojam 2014 i gaudir d'una convivència a l'estil scout / guia.

Es torna a obrir l’estol de llobatonas a la parròquia!

3 de febr. 2013, 13:21 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 3 de febr. 2013, 13:22 ]

El dissabte 29 de setembre comencem de nou amb las llobatonas! Després de 2 anys tancada tornem a tenir un grup complet (estol i companyia).

La primera reunió va ser tot un èxit malgrat la pluja que ens va acompanyar durant tota la tarda. Algunes llobatonas ja van venir fins i tot uniformades! A les 19h vam anar totes a missa juntament amb les Guies per celebrar l'inici de la nostra nova ronda solar.

Festival de Nadal

3 de febr. 2013, 13:16 publicada per Usuari desconegut

Como cada año todas las Guías y los Scouts de diferentes localidades de Catalunya nos reunimos en  la ciudad de Barcelona para celebrar la Navidad.

El motivo de este encuentro no fue precisamente ir a un  centro comercial sino disfrutar todos juntos y con nuestras familias del espíritu navideño.

Quedamos a las 16:30 en la iglesia Sant Just i Pastor, para ensayar cantos, y a las 17:00 empezamos la misa presidida por el sacerdote Francesc de Santa Coloma.

Una vez acabada esta celebración , en la plaza de delante la iglesia, Elisa, una lobata de la manada de Barcelona, hizo su promesa y después, como no, voló tres veces por el aire con la ayuda de las jefas de la manada y las guías.  Y por la cara que ponía Elisa parecía que le encantó que la manteasen.

Acto seguido nos fuimos yendo de aquella plaza, sigilosamente, y llegamos a un palacio pequeño (Palau Mercader) en el que dos religiosas muy simpáticas nos dejaron unas cuantas salas.

Primero, como es costumbre, hicimos una velada donde no faltaron ni  risas ni villancicos.

Los primeros en actuar fueron los lobatos que con la ayuda de todos cantaron la famosa canción de navidad: "el 25 de desembre fum, fum, fum".                                                              ¡¡Muy bien lobatos cantasteis de maravilla!!

Después salimos nosotras, la P. Pantera de  Barcelona e hicimos un "squeix" del famoso programa de ¿Quién quiere ser millonario? con un invitado muy especial: el Sr. Noel.

Y para finalizar toda la tropa representó "Els pastorets". ¡¡ Felicidades Scouts, os quedó una representación muy chula!!

Acto seguido todos juntos nos fuimos a comer a una sala donde había una mesa llena de comida. Pero fue cuestión de minutos de que la mesa quedara vacía.

¡¡Todo estaba delicioso!!

Cuando vimos que la gente empezaba a marcharse el padre Francesc nos dijo que bajásemos como un cohete al patio de abajo  y una vez estuvimos todos, hicimos dos círculos, nos cogimos de las manos y entrelazamos  los pies, y cantamos el "Cant del Adeus" para despedirnos.

Reímos, hablamos, cantamos ,  comimos y disfrutamos todos juntos. Y esa tarde se convirtió en un recuerdo inolvidable para cada uno de nosotros.
Patrulla Pantera

Investidures a Collserola

4 de des. 2012, 1:52 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 4 de des. 2012, 1:53 ]

El passat 28 de Octubre ens varem reunir l'Estol i la Companyia de Sta. Maria del Remei a Vil·la Joana per celebrar la investidura de la cap de la Patrulla Formiga.

Vam anar caminant des de Vallvidrera fins a Vil·la Joana de Vallvidrera. Quan vam arribar ,vam fer un joc molt divertit i estratègic. Després ens reunírem amb les llobatones i vam dinar totes plegades.

Quan ja varem acabar, uns porcs senglars ens vingueren a saludar i ens feren passar una estona entretinguda.

Després d'uns quants jocs amb les llobatones varem celebrar les investidures de la Cap de Patrulla Formiga, Mireia Vidal, de la Cap de Companyia, Imma Manresa i de la Akela, Janine Claro. Una cerimònia molt commovedora.

Tot seguit vam fer l'acatament de les components de la Patrulla Formiga: Meritxell Rodríguez, Anna Llovera i Paula Domínguez.

Aquesta sortida, tot i que fou cansada per a totes ,va ser molt divertida.
 
Mireia Vidal

Cap de la patrulla Formiga

Inici de curs: Acampada a la Farga de Bebié

24 d’oct. 2012, 0:51 publicada per Usuari desconegut

El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre varem iniciar la nova ronda solar 2012-2013 amb una acampada a la Farga de Bebié amb la resta de l'associació catalana. Va ser un cap de setmana en el què cada unitat va poder fer diferents activitats que serviren per iniciar el curs. També fou un bon moment perquè tots els caps poguessin estar junts i poder preparar conjuntament el nou curs.
 
Finalment el diumenge les famílies dels llobatons, llobatones, scouts i guies van poder visitar el campament i també ho varen poder fer les famílies interessades en el nostre moviment. Any rere any som més i més els involucrats i entusiasmats en aquest moment i aquest any gairebé no hi cabiem a la església de la Farga de Bebié!!
 

Donem moltes gràcies a Déu per aquest magnífic cap de setmana i esperem que l'any que ve siguem encara més.

Llobatons a Núria: setembre 2012

13 de set. 2012, 10:10 publicada per Usuari desconegut

L'1 de setembre llobatons i pares ens vem trobar a Núria coincidint amb la cloenda del campament de La Farga de Bebié. Hi va haver noves promeses, dinar en família i vem celebrar un homenatge al Beat Pere Tarrés. El fred ens va agafar per sorpresa però gràcies a Mn. Pere vem poder dinar sota cobert.
 
 

Intercaps a Bon Repòs (setembre 2012)

13 de set. 2012, 7:45 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 13 de set. 2012, 9:47 ]

El cap de setmana del 8-9 de setembre vem celebrar un any més l'intercaps de l'Associació catalana. Malgrat la tormenta nocturna, caps i famílies van gaudir d'un cap de setmana inmillorable.
A més vem comptar amb la promesa de 3 noves guies. Seguim creixent! 
 
Podeu veure algunes fotos.

Sant Jordi 2011

26 d’abr. 2011, 2:12 publicada per Bernat Balsells   [ actualitzat el 13 de set. 2012, 10:18 per Usuari desconegut ]

El passat Sant Jordi, vam muntar una paradeta de roses a la plaça de Cal Font d'Igualada, el dia no va acompanyar gaire, però va ser una bona experiència, que l'any que bé esperem millorar, i que ens ajudi a donar a conèixer el nostre moviment, mica en mica, a tota la gent de Catalunya!
Esperem que hagueu passat tots unes bones vacances de Setmana Santa, ja falta poc pels campaments, i ja tenim oberta la preinscripció al Campament Scout!

Us deixem amb algunes fotos de Sant Jordi...


1-10 of 18